Camelia Bălţoi a ales televiziunea în locul magistraturii

Vedeta ştirilor sportive de la Antena 1, Camelia Bălțoi, este noua senzație a televiziunii având zeci de mii de fani. Povestea sa este una interesantă, pentru că a ajuns la stirile sportive de la Digi Sport atunci când se pregătea să intre în magistratură.

Camelia Bălțoi este una dintre achiziţiile de marca făcută de Antena 1 în urmă cu aproape un an. Superba prezentatoare a știrilor sportive și-a spus povestea inedită pentru ProSport, dar a rămas la fel de modestă ca în primii ani de presă.

Absolventă a Facultății de Drept, Camelia Bălțoi a ales o carieră în televiziune și nu regretă vreo secundă ce a ales, după ce și-a depus CV-ul la zece televiziuni din București. După ce s-a remarcat la Digi Sport, Camelia Bălțoi „s-a transferat” la Antena 1, în urmă cu aproape un an, iar la început de 2021 și-a spus povestea inedită.  „Nu sunt o vedetă. Vedete sunt la Hollywood. Prin prisma profesiei, însă, sunt o persoană publică. Trebuie să adopt un comportament moderat în tot ceea ce fac. Să fiu un exemplu. Dar asta ar trebui să facă toată lumea”, a spus Camelia Bălțoi, pentru ProSport.

Jurnalista a povestit și cum a început aventura în televiziune. Camelia Bălțoi ar fi putut să aibă o carieră în magistratură, însă spune că „inima” a jucat un rol important. „Am început la televiziunea locală din oraşul meu natal, Drobeta -Turnu Severin, după ce am fost remarcată la o prezentare de proiect european, la Cotroceni, în faţa preşedintelui României. Apoi, am venit la Bucureşti pentru a studia la Facultatea de Drept a Universităţii. Deşi mă pregăteam de admiterea în magistratură, televiziunea îmi lipsea enorm. Am adoptat o tehnică simplă. Mi-am depus CV-ul la recepţiile a zece televiziuni din Bucureşti. Pentru că Dumnezeu ştie să aranjeze lucrurile minunat, ultima televiziune la care am lăsat un CV a fost şi cea care organiza un casting, despre care am aflat pe loc. Am dat proba şi…le-am plăcut. Acela a fost un moment de cotitură, pentru că a trebuit să aleg între cariera în justiţie sau cea în televiziune. A câştigat inima în această alegere. Dupa 8 ani la televiziunea de sport, într-o dimineaţă, am primit un telefon de la Antena 1. De atunci, sunt zâmbet la AntenaSport”, a povestiti Camelia.

Galerie foto



Vizualizări: 3,376

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: