Horoscop

Valabil pe 3 ianuarie

Berbec: Vă ocupaţi de anumite probleme familiale pe care le-aţi tot amânat. S-ar putea să fiţi nevoit să faceţi câteva drumuri, iar cheltuielile să fie mai mari decât aţi anticipat. Organizaţi-vă cât mai riguros dacă vreţi să duceţi la bun sfârşit tot ce v-aţi propus pentru azi.

Taur: E posibil să vă asumaţi prea multe riscuri. Fiți prudent şi nu încercaţi să forţaţi lucrurile. S-ar putea să se ivească o ocazie neaşteptată de a câştiga bani. Vă recomandăm să ţineţi cont şi de dorinţele partenerului de viaţă. La locul de muncă şi în afaceri aveţi posibilitatea să puneţi în practică proiecte pregătite de mai mult timp.

Gemeni: Sunteţi într-o formă intelectuală foarte bună. Profitaţi de momentul favorabil pentru a face paşi mari înainte în activitatea profesională şi în afaceri. Este o zi bună pentru a face planuri de viitor. Aveţi ocazia să începeţi o activitate prin care să vă afirmaţi în societate.

Rac: Sunteţi plin de energie şi vă simţiţi în stare să faceţi mari eforturi fizice şi intelectuale. Puteţi să rezolvați chestiuni dificile, dar nu vă suprasolicitaţi. În a doua parte a zilei este posibil să primiţi oaspeţi sau să mergeţi în vizită la prieteni. În relaţia cu persoana iubită nu se întrevăd probleme deosebite.

Leu: Astăzi pot avea loc schimbări importante, mai ales în plan profesional sau în afaceri. Aveţi posibilitatea să vă faceţi noi prieteni sau să stabiliţi noi parteneriate în afaceri. Pentru a realiza tot ce v-aţi propus, nu vă ocupaţi de mai multe lucruri în acelaşi timp.

Fecioară: Puteți face schimbările pe care vi le-aţi propus pentru a îmbunătăţi confortul căminului. Este momentul să vă ocupaţi de reparaţii, reamenajarea locuinţei, zugrăvit etc. Ţineţi cont şi de dorinţele celorlalţi membri ai familiei.

Balanţă: Capacitatea de comunicare este la cote înalte. Este o zi bună pentru negocieri în afaceri şi pentru discutarea chestiunilor delicate în plan sentimental şi în familie. Este posibil să fiţi nevoit să vă planificaţi o călătorie în interesul familiei. Puteţi avea câştiguri importante din activităţi comerciale.

Scorpion: Relaţiile cu prietenii sunt bune, în familie, însă, este posibil să aveţi discuţii aprinse din cauză că aveţi tendinţa să vă susţineţi cu încăpăţânare punctul de vedere. Vă recomandăm să fiţi cât mai flexibil şi mai diplomat. Este momentul să vă gândiţi serios la o afacere care vă poate aduce bani frumoşi în viitorul apropiat.

Săgetător: La locul de muncă sau în afaceri, azi aveţi posibilitatea să rezolvaţi probleme foarte dificile. În relaţiile cu colegii sau cu partenerii, aveţi tendinţa să fiţi excesiv de autoritar şi riscaţi să se ajungă la conflicte. Aveţi nevoie să vă relaxaţi şi să vă odihniţi mai mult.

Capricorn: Rezultatele deosebite obţinute în ultima vreme la locul de muncă sau în afaceri vă pot atrage invidia colegilor sau a partenerilor. După-amiază s-ar putea ca persoana iubită să vă reproşeze că dedicaţi prea mult timp activităţii profesionale sau afacerilor.

Vărsător: În prima parte a zilei s-ar putea să fiţi nervos din cauză că trebuie să finalizaţi o lucrare urgentă. Fiţi atent la tendinţa de a deveni irascibil şi de a-i critica pe toţi cei din jur. După-amiază aveţi posibilitatea să vă relaxaţi, cu prilejul unei întruniri cu persoane apropiate.

Peşti: Se întrevede o zi agitată, cu numeroase probleme de rezolvat. Se pare, însă, că sunteţi în formă şi capabil să duceţi totul la bun sfârşit. Parcurgeţi o perioadă favorabilă în plan profesional şi în afaceri, dar rezultatele vor apărea după mai mult timp. Vă recomandăm să nu vă pierdeţi încrederea şi răbdarea.

Vizualizări: 972

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: