Căminul Cultural din Bărbăteşti, în reabilitare

Gorjenii din Bărbăteşti vor avea posibilitatea să-şi serbeze evenimentele importante într-o locaţie modernă chiar pe raza localităţii lor. Asta pentru că autorităţile locale intenţionează să extindă şi să amenajeze căminul cultural astfel încât cei care vor dori să organizeze acolo nunţi şi botezuri să nu mai fie nevoiţi să aducă mâncare preparată de acasă. Primarul Adrian Mangu speră ca până la toamnă lucrările să fie finalizate.

Căminul Cultural din comuna Bărbăteşti a intrat în reabilitare. Autorităţile locale au alocat fonduri atât pentru amenajarea, cât şi pentru extinderea locaţiei. „În momentul de faţă, se lucrează la reabilitarea Căminului Cultural. Lucrările se vor întinde pe o perioadă de câteva luni întrucât intenţionăm să extindem căminul cu o bucătărie şi un depozit unde să se poată pregăti şi depozita mâncarea pentru ca oamenii să nu mai vină cu preparatele de acasă în cazul în care vor dori să organizeze diferite evenimente la Căminul Cultural. De asemenea, vrem să amenajăm şi un grup sanitar corespunzător”, a declarat Adrian Mangu, primarul comunei Bărbăteşti.

Acesta speră ca până la toamnă, când începe sezonul nunţilor, lucrările să fie finalizate. „Am mai închiriat Căminul Cultural la nunţi, majorate şi pomeni. Sperăm ca lucrările să fie finalizate când va începe sezonul nunţilor. Şi până acum am avut solicitări pentru închirierea lui, însă sperăm ca din toamnă adresabilitatea să fie mult mai mare, dat fiind faptul că oamenii nu mai doresc să-şi organizeze evenimentele la curte. În plus, în ultimii ani nu s-au mai făcut nunţi foarte mari, iar Căminul Cultural poate asigura o capacitate de vreo 200 de locuri”, a mai menţionat primarul Mangu.

Vizualizări: 205

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: