Baza de tratament Săcelu îşi deschide porţile pe 15 mai

Pregătirile pentru punerea în funcţiune a Bazei de Tratament Săcelu au intrat în linie dreaptă. Deschiderea oficială a staţiunii balneoclimaterice a fost anunţată pentru data de 15 mai. Chiar dacă au fost aduse îmbunătăţiri prin modernizarea cantinei şi prin mici reparaţii, tarifele vor rămâne neschimbate, spune conducerea bazei de tratament.

Gorjenii, şi nu numai, care suferă de anumite afecţiuni se vor putea trata la baza de tratament din Săcelu începând de la mijlocul lunii viitoare. Pentru modernizarea şi amenajarea cantinei din cadrul staţiunii a fost alocată suma de 400.000 de lei. În cadrul cantinei se va face şi o linie de autoservire spune şeful bazei, Ştefan Cherciu. „Acum facem nişte lucruri mărunte ca să ne încadrăm în termen astfel încât în 15 mai să-i dăm drumul. Cantina o vom lua în primire când va fi gata, e o licitaţie, CEO se ocupă de treaba asta. Vreau să fac o linie de autoservire pentru ca toată lumea să poată servi masa acolo. Ne permite şi spaţiul”, a spus directorul Ştefan Cherciu.

Personalul va fi suplimentat

La baza de tratament lucrează în prezent 17 persoane, însă sunt insuficiente pentru atunci când va fi deschisă. Conducerea unităţii spune că va proceda la suplimentarea personalului prin preluarea de angajaţi de la celelalte societăţi prestatoare pentru CE Oltenia.  „În sezonul acesta voi mai avea nevoie de personal, probabil o să mai iau încă 22 de oameni de la Minprest, 7 de la Medserv. Momentan, facem lucrările acestea de reparaţii cu personalul existent. Nu facem nicio cheltuială”, a mai spus Ştefan Cherciu. 

Conducerea unităţii mai spune că va încerca să păstreze tarifele practicate anul trecut, respectiv 57 lei/persoană la cazare în hotelul bazei, 7 lei/persoană pentru accesul la bazine pentru adulţi şi 3 lei pentru copii. Cei care au bilete de tratament vor beneficia de intrare gratuită la bazine. Anul acesta vor fi funcţionale toate cele 3 bazine.

Vizualizări: 263

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: