Campania murdară a început. Udrea şi Iohannis, vandalizaţi!

Mash-urile cu candidatul PMP la alegerile prezidenţiale, Elena Udrea, şi cel al candidatului ACL, Klaus Iohannis, afişate la sediile partidelor din Târgu Jiu, au fost vandalizate. Autorii acestor fărădelegi au scris mesaje „obscene” pe materialele în care era promovată Elena Udrea şi nişte „mâzgălituri” pe cele care îl ilustrau pe candidatul ACL. Conducerea PMP Gorj a depus plângere la poliţie în speranţa că oamenii legii vor da de urma autorilor.

Materialele electorale din faţa sediului PMP Gorj care înfăţişau candidatul formaţiunii la alegerile prezidenţiale, Elena Udrea, au fost vandalizate la sfârşitul săptămânii trecute. Pe mash-ul din faţa sediului ce se află chiar în centrul oraşului, dar şi pe geamul clădirii au fost lăsate mesaje precum „Most Wanted!” dar şi altele vulgare. Conducerea PMP Gorj a înaintat o plângere la Poliţia Municipiului Târgu Jiu pentru a da de urma făptaşilor. Preşedintele Nicolae Daviţoiu spune că poliţiştii locali nu şi-au făcut datoria în acest caz. „Ne-au scris şi pe geam şi pe mash-ul cu Elena Udrea. Au scris cuvinte obscene. Noi acuzăm în special Poliţia Locală, care este plătită din banii noştri şi care ar trebui să-şi facă datoria, nu să se ocupe de alte afaceri. Dacă aceste lucruri se întâmplă chiar pe centrul civic al municipiului Târgu Jiu, eu zic că este în neregulă. Dacă acum se întâmplă astfel de lucruri, bănuiesc că în campania electorală se pot întâmpla lucruri şi mai grave. Primarul Cârciumaru a spus că se aşteaptă la o campanie murdară, văd că ei deja au început-o. Dacă s-a întâmplat numai la partidele de opoziţie sunt convins că aceste lucruri sunt făcute de cineva din partea cealaltă”, a declarat Nicolae Daviţoiu, preşedintele PMP Gorj.

udrea_vanda_2

Vâlceanu (PDL): Nu aşa ar trebui să facem campanie electorală

Şi materialele electorale care îl înfăţişau pe candidatul ACL, Klaus Iohannis, au fost vandalizate. Preşedintele PDL Gorj, Dan Vâlceanu, spune că nu intenţionează să facă plângere la poliţie. „Aveam un mash exterior cu mesajul „Semnează pentru Iohannis”. E scris cu carioca ceva, nu se înţelege ce anume. Este o situaţie destul de neplăcută, consider că nu aşa ar trebui să facem campanie electorală. Nici nu încurajăm asemenea gesturi, noi n-o să facem aşa ceva niciodată. Având în vedere faptul că au fost vandalizate doar la PNL, PDL şi PMP, ştim şi cine sunt cei care vandalizează, de cine au fost puşi. Oricum, nu răspundem cu aceeaşi monedă, pentru că nu suntem de genul acesta. Din câte ştiu, sunt camere de luat vederi pe centru şi ar fi putut fi foarte uşor prinşi cei care au făcut lucrurile astea, dar probabil nu-i niciun interes. Ideea e că se întâmplă lucrurile acestea ca luptă politică, iar lupta asta politică ţine de anii ‘90, nu de 2014”, a comentat Dan Vâlceanu.

iohannis_vandalizat

Vizualizări: 162

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: