PP-DD a pierdut un consilier la Motru

Partidul Poporului Dan Diaconescu a pierdut un consilier local şi la Motru. Este vorba de consilierul Alin Mişcodan, care a depus cererea la primărie prin care şi-a exprimat intenţia de a trece la Partidul Mişcarea Populară. „Am făcut o campanie foarte puternică împotriva PSD, nu aveam cu să stăm acum aliniaţi cu ei”, a spus consilierul. Liderul PMP Gorj spune că acesta nu este singurul consilier local care vrea să vină în acest partid şi că până acum a primit în jur de 15 solicitări de la consilieri locali din mai multe localităţi.

Nemulţumit fiind de alianţa făcută între PSD şi PP-DD,  partidul care l-a propulsat în funcţia de consilier local, Alin Mişcodan a profitat de portiţa care i-a oferit cadrul legal de a schimba orientarea politică şi a solicitat aderarea la PMP. Consilierul a spus că nu putea să meargă înainte alături de pesedişti în contextul în care acum doi ani îi blama. “Am optat pentru PMP. Din moment ce partidul te bagă într-o alianţă, decizia de la centru care a fost, să ne alieze cu PSD, noi care am făcut o campanie foarte puternică împotriva PSD nu aveam cu să stăm acum aliniaţi cu PSD, la aceeaşi masă, să ne prefacem că ne iubim. Oamenii care ne-au ales ne reproşau. Aşa am ales tot un partid de dreapta, care este tot în opoziţie, n-am vrut să mă duc la putere”, a spus Alin Mişcodan.

Organizaţia PP-DD Motru, pe punctul de a se destrăma

PP-DD a mai rămas la Motru cu 4 consilieri locali, printre care şi Ilie Petrescu, şeful UEF Motru. În ultima perioadă s-a vehiculat ideea că şi aceştia şi-au propus să plece de la PP-DD şi să devină independenţi. Consilierul Alin Mişcodan spune că cei de la PSD ar fi făcut astfel de sugestii către cei care doresc să părăsească partidul din care fac parte.

“Toţi cei care trec ca independenţi, trec la sfatul PSD. Pentru că PSD a îndemnat pe toată lumea, cine vrea să plece şi să vină la ei, să treacă întâi independenţi. Tocmai să nu îi ia nici ei în partid să li se reproşeze această ordonanţă a traseismului politic. Aşa le recomandă tuturor celor cu care colaborează sau care sunt în alianţă cu ei să rămână independenţi. Referitor la foştii mei colegi, chiar nu ştiu. E problema lor. Ei oricum au fost în alianţă, ei sunt o familie. Mă refer la domnul Petrescu şi la familia lui. Când vor trece undeva, vor trece toţi o dată”, a precizat consilierul Alin Mişcodan.

Daviţoiu (PMP): Avem în jur de 15 cereri

Consilierul de la Motru nu este singurul care a depus adeziune la PMP, spune Nicolae Daviţoiu. Mai mulţi aleşi locali ar fi făcut acest pas însă nu au primit deocamdată acceptul, spune preşedintele organizaţiei judeţene. “Avem în jur de 15 cereri de la consilieri locali, în special de la UNPR şi PP-DD. Deocamdată n-am aprobat la nimeni. Numai când ne vor da verde de la Bucureşti”, a precizat Nicolae Daviţoiu, preşedintele PMP Gorj.

Vizualizări: 163

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: