Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Campanie de recrutare a tinerilor dornici să devină militari profesionişti în structurile MApN

În perioada 02.05.2022 – 17.06.2022, biroul informare-recrutare din cadrul Centrului militar judeţean Gorj “Constantin Brâncuși” se află în plină campanie de recrutare a tinerilor dornici de a încadra locurile scoase la concurs pentru formarea soldaţilor şi gradaţilor profesionişti în structurile Ministerului Apărării Naţionale.

Soldaţii şi gradaţii profesionişti constituie cel mai numeros corp de personal din armată, fiind destinat îndeplinirii misiunilor de execuţie specifice luptătorilor şi specialiştilor militari, în cadrul microstructurilor de tip echipă, echipaj, post de luptă sau grupă. Soldaţii şi gradaţii profesionişti participă nemijlocit la procesul de instrucţie individuală şi colectivă din cadrul unităţilor militare, asigură exploatarea şi întreţinerea tehnicii şi armamentului din dotare şi execută paza şi apărarea obiectivelor militare.

Ne adresăm persoanelor cu vârsta cuprinsă între 18 ani împliniţi, la data începerii programului de instruire, şi cel mult 45 de ani împliniţi, la data finalizării programului de instruire, absolvenţi cel puţin ai primilor doi ani de studiu din învăţământul secundar superior, în condiţiile prevăzute de Legea educaţiei naţionale nr. 1/2011, cu modificările şi completările ulterioare;.

Înscrierea se poate face la sediul biroului informare-recrutare din cadrul Centrului militar judeţean Gorj, situat în Târgu Jiu, strada Republicii , nr.13 în zilele de luni, miercuri, joi şi vineri între orele 08.30-16.30 și marţi între orele 08.30-18.30, sau pe adresa de email recrutare_gorj@mapn.ro. La înscriere, candidatul are nevoie de documentele care atestă identitatea.

Relații suplimentare se pot obține de la numărul de telefon 0253215563.

Vizualizări: 3,262

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: