Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Mai multe divorțuri și mai puține căsătorii

Anul 2022 a venit cu mai multe divorțuri și mai puține căsătorii. Așa arată datele Direcției Județene de Statistică Gorj. Astfel, gorjenii nu au dat o mare importanță căsătoriilor, cel puțin comparativ cu anul trecut.  
 
Conform instituției de statistică, în luna februarie 2022 au avut loc doar 62 de căsătorii, iar anul trecut, în aceeași perioadă, numărul a fost 73. Nici la divorțuri nu stăm tocmai bine, numărul acestora fiind în creștere.  
 
”La oficiile de stare civilă au fost încheiate și înregistrate 62 de căsătorii în luna februarie 2022, iar în aceeași perioadă a anului trecut au fost înregistrate 73 de căsătorii. De asemenea, prin hotărâri judecătorești definitive și conform Legii nr. 202/2010, s-au pronunțat 53 de divorțuri în luna februarie 2022, iar în aceeași lună a anului 2021, au fost înregistrate 21 de divorțuri”, conform Direcției Județene de Statistică Gorj.  

Vizualizări: 691

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: