Dat dispărut

Un bărbat din comuna gorjeană Stejari este căutat de polițiști după ce a fost dat dispărut. În vârstă de 64 de ani, acesta a plecat de acasă și nu s-a mai întors. Cei care l-au văzut sunt rugați să alerteze oamenii legii. 

"La data de 27 aprilie, polițiști din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Stoina au fost sesizați prin apelul 112, de către un bărbat, de 61 de ani, din municipiul Târgu Jiu, despre faptul că numitul CREȚU TEODOR, de 64 de ani, din comuna Stejari, a plecat în mod voluntar de la domiciliu și până în prezent, nu a mai revenit.

Semnalmente: înălţime de circa 1,70 metri, greutate aproximativă de 70 – 75 de kilograme, păr alb, faţă ovală, constituție atletică.

La data plecării, persoana era îmbrăcată într-o geacă de culoare verde, blugi de culoare neagră și era încălțată cu adidași de culoare neagră.

În cazul în care cunoașteți informații de interes operativ, care să poată duce la identificarea persoanei în cauză, vă rugăm să apelați numărul de urgență 112 sau să vă deplasați la cea mai apropiată unitate de poliție", a transmis IPJ Gorj. 

Vizualizări: 1,102

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: