Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Un singur bolnav internat în tot spitalul

Un singur pacient internat în tot spitalul. Aceasta este situația cu care se confruntă Spitalul din Târgu Cărbunești. Odată cu instituirea măsurilor privind pandemia, spitalul de la Târgu Cărbunești a fost doar pentru tratarea bolnavilor Covid, dar acum unitatea spitalicească este aproape goală.  
 
”Va fi spital mixt. Există circuite pe fiecare secție în parte. Avem paturi rezervate pentru eventualii pacienți Covid, cărora li se face testarea înainte de internare. Avem un singur pacient internat, care în funcție de rezultatul PCR va fi repartizat cel mai probabil către Sadu pentru recuperare. În fiecare secție, în ultimele 10 zile, au fost refăcute circuitele. Capacitatea spitalului este de 343 de paturi. Pentru perioada de Covid au fost 200 de paturi”, a spus Constantin Târziu. 

Unitatea medicală urmează ca, începând cu data de 1 mai, să revină la programul normal de funcționare. Astfel, vor fi tratați atât pacienții Covid, cât și cei non-Covid. 

Vizualizări: 11,804

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: