Campanie umanitară organizată de Liceul Teologic „Sfântul Nicodim” din Târgu Jiu

Liceul Teologic „Sfântul Nicodim” din Târgu Jiu a organizat în această perioadă o campanie umanitară, în vederea ajutorării unei familii cu şapte copii, aflate în nevoie. Astfel, Liceul Teologic din Târgu Jiu, cadre didactice şi elevi alături de părinţi, s-au implicat şi au achiziţionat pentru această familie alimente, îmbrăcăminte, ghiozdane, mai multe rechizite şcolare, cât şi numeroase alte produse de uz casnic.

Campania umanitară s-a desfăşurat în perioada 18 – 22 octombrie 2021 şi a reunit un număr însemnat de cadre didactice şi elevi din toate ciclurile de învăţământ.

Realizată de Liceul Teologic „Sfântul Nicodim” din Târgu Jiu în parteneriat cu Asociația Opportunity Club din Târgu Jiu, campania a fost inițiată și coordonată de Prof. Înv. Primar Ana Mihăilescu. Întreaga acţiune a fost susţinută de Părinții Directori ai Liceului Teologic: Pr. Prof. Ștefan Cristi Vătafu, Directorul unităţii de învăţământ teologic, şi Pr. Prof. Cristinel Manole Raica, Director adjunct, alături de mai multe cadre didactice, printre care: Prof. Înv. Primar Laura Dobroiu, Prof. Înv. Primar Violeta Andrei, Prof. Doru Belega, precum și din partea diriginților de la toate ciclurile de învățământ. Această campanie reprezintă prima ediție dintr-un proiect educațional județean mai amplu, ce prevede o planificare a activităților pe întreaga durată a anului școlar 2021-2022.

Liceul Teologic „Sfântul Nicodim” din Târgu Jiu s-a implicat, de-a lungul timpului, în numeroase acţiuni caritabile, pentru sprijinirea familiilor aflate în nevoie, cât şi în acţiuni de donare de sânge, pentru ajutorarea pacienţilor spitalizaţi.

Vizualizări: 686

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: