Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Maraton de vaccinare în liceu

Elevii, părinții, precum și alți membri ai familiilor elevilor, dar și personalul didactic și cel nedidactic al Colegiului Național „Tudor Vladimirescu” din Târgu Jiu se pot imuniza anti-Covid în cadrul unei campanii care se desfășoară în liceu.

Maratonul de vaccinare are loc miercuri, 27 octombrie, cu sprijinul Direcției de Sănătate Publică și în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Gorj. Campania este coordonată de profesoara Ileana Daniela Vîlceanu.

„Ne dorim în primul rând să fim sănătoși și să ne reluăm activitatea, atât cea școlară, cât și cea extrașcolară. Nu putem să facem acest lucru decât dacă avem grijă de noi. Un mediu școlar sănătos înseamnă în primul rând socializare, comunicare și interacțiune”, a precizat prof. Daniela Vîlceanu.

Adulții care doresc să se vaccineze vin doar cu buletinul. „Puteți să alegeți doza pe care trebuie să o folosiți (1, 2 sau 3), dar și firma producătoare: Pfizer, Johnson sau Moderna”, anunță organizatorii.

Rata de infectare la nivelul județului Gorj a ajuns la aproape 5, respectiv 4,91.

Vizualizări: 1,480

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: