Horoscop

Valabil pe 8/9 februarie

Berbec: O să faceți un pic de mișcare să vă dezmorțiți ca să porniți cu forțe proaspete de luni încolo. O să vă asociați cu niște oameni ca să le veniți în ajutor unor persoane defavorizate și poate veți permanentiza această muncă dacă o să fiți mulțumiți de ecourile primite.

Taur: Poate valorificați niște produse și o să faceți rost de bani, ca să cumpărați ceva de care aveți mare nevoie zilele astea. Poate vă pregătiți pentru un eveniment care o să reunească rude și prieteni și se poate chiar să plecați din localitate și să vă facă plăcere și drumul.

Gemeni: O să ocazionați o întâlnire cu cineva care vrea să lichidați un conflict care durează de vreo doi ani, ca să mergeți mai departe. Se poate să vă fi făcut deja rezervare într-o stațiune turistică, să vă duceți cu familia și cu copiii la schi, la săniuș, ori pur și simplu să respirați alt aer, să vă bucurați de peisaje.

Rac: O decizie de comun acord cu partenerul de cuplu o să aducă un plus de armonie în relație și o să fie destindere. Situația de la slujbă trebuie reglată. Poate v-au rămas niște proiecte de anul trecut și e cazul să le încheiați ca să vă puteți lua banii și să mai atacați altele noi.

Leu: Se poate să primiți niște bani înapoi sau niște bunuri, să reintrați în drepturi, în legalitate și o să vă faceți planuri de căsătorie. Poate vă faceți curaj să le cereți șefilor niște bani, facilități, ceva de care aveți nevoie și să nu vă lăsați până nu primiți ce poate v-or fi promis mai demult.

Fecioară: V-ați putea alege o destinație de weekend romantic și să plecați într-un City Break ca să rămâneți cu o amintire de colecție. Se poate să mai aveți niște cheltuieli legate de casă, dar să vă chivernisiți în așa fel, încât să vă ajungă banii și să ieșiți la aer pe undeva zilele astea.

Balanță: Se poate să luați parte la o activitate de grup în afara orelor de program și să fie de plăcere sau în folosul altora sau și și. O posibilă întâlnire de afaceri o să vă ofere prilejul să vă impuneți punctul de vedere și să insistați până o să obțineți suma pe care considerați că o meritați și nu mai puțin.

Scorpion: E posibil să faceți cunoștință cu cineva care să vă îndrăgească din prima clipă și să se înfiripe o idilă care să meargă cu voi, să formați un cuplu stabil. Se poate să deveniți interesați de un job în străinătate sau să plecați la studii. Oricum, o să vă folosiți la maximum toate resursele, să nu pierdeți timpul.

Săgetător: O să aveți chef de ducă și o să-i luați și pe prieteni cu voi ca să aveți companie la distracție și pe parcursul drumului, să fie cu veselie. Se prea poate să deschideți un nou capitol de viață și să lucrați în paralel cu serviciul, să câștigați mai mulți bani s-aveți bani și pentru neprevăzute.

Capricorn: Se poate să petreceți câteva ore în compania unei persoane care știe să se facă plăcută, dar mai ales pentru că vrea să vă cucerească. O să mai aveți niște urgențe la serviciu, unii dintre voi la școală și o să se încheie totul în favoarea voastră și o să vă vedeți și de programul de timp liber.

Vărsător: O să vă puteți pune în valoare niște calități și să străluciți pe o scenă, într-un mediu undeva. E momentul să vă reinventați. O să treceți în revistă niște contracte care v-ar aduce un surplus financiar și dacă vă mai rămâne timp pentru o colaborare, o să stabiliți condițiile.

Pești: Se poate să plecați de azi în plimbare la rude, la prieteni. Poate vă e dor să schiați, să vă dați cu placa. Se pare c-o să vă implicați în mai multe activități ca să strângeți și voi un capital, să puteți porni o afacere pe cont propriu, ca să nu mai depindeți de nimeni, la un moment dat.

Vizualizări: 1,053

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: