Tratament contra albirii şi căderii părului

Tratamentul este unul naturist care oprește albirea și căderea părului. Ingredientele sunt foarte uşor de găsit, fiind necesar ulei de măsline, o linguriță de miere şi  o bucată mică de ghimbir.

Pe măsura înaintării în vârstă, sau chiar când suntem tineri în unele cazuri, părul începe să se asprească. În plus, căderea părului și albirea lui sunt cele mai frecvente probleme cu care se confruntă majoritatea oamenilor la această vârstă. Pentru a combate aceste probleme există un tratament natural care oprește în special albirea și căderea părului.

Deși căderea părului este ceva obișnuit pentru persoanele în vârstă, acum sunt și persoane mai tinere care sunt afectate de această problemă, ceea ce le poate afecta stima de sine. Pentru a trata pierderea părului, se recomandă, de obicei, produse comerciale scumpe, care sunt eficiente doar atâta timp cât sunt administrate.

Produsele pentru îngrijirea părului din comerț conțin o mulțime de substanțe chimice care pot agrava situația. Dar natura are multe resurse care te pot ajuta și regenera părul.

Ingrediente: o lingură de ulei de măsline; o linguriță de miere; o bucată mică de ghimbir; 5-7 capsule de vitamina E.

Mod de preparare: Curăță ghimbirul, taie-l mărunt și adaugă-l în blender împreună cu celelalte ingrediente. Amestecă până când obții o pastă groasă. Aplică remediul pe păr și masează puțin scalpul. Acoperă-ți părul cu o cască de baie şi lasă să acționeze timp de 40 de minute apoi clătește bine și spală părul.

Repetă procesul în mod regulat şi vei vedea cum părul își recapătă culoarea. În acelaşi timp vei observa că va fi mai puțin aspru și vor cădea mai puține fire de păr.

Vizualizări: 2,400

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: