Cuplaj la handbal feminin la Sala Sporturilor cu donaţii pentru Georgiana

Echipele de handbal feminin, senioare şi junioare, ale CSM Târgu Jiu vor avea programate meciuri pe teren propriu în acest week-end. Şi pentru că ambele meciuri se dispută sâmbătă, iubitorii de handbal vor avea ocazia unui cuplaj, meciurile urmând să se joace de la orele 14:00 şi 16:00.

Sâmbătă va fi o după-amiază de foc pentru CSM Târgu Jiu care are de organizat două meciuri pe teren propriu în aceeaşi zi. Echipa de senioare a CSM Târgu Jiu pregătită de antrenorul Liviu Andrieş joacă sâmbătă, de la ora 14:00, cu ACS Szekelyudvarhelyi Noi Kezilabda Klub din Odorhei, formaţie clasată pe locul cinci în Seria C. Senioarele de la CSM Târgu Jiu ocupă a treia poziţie din clasament cu 24 de puncte înaintea etapei 13-a. Imediat după meciul senioarelor vor juca pe parchetul aceleiaşi săli fetele de la echipa de junioare III pregătite de Andrei Enache. Meciul cu CSS Craiova al junioarelor va începe la ora 16:00. La ambele meciuri va avea loc o acţiune caritabilă, în tribune putând fi găsite urne mobile în care spectatorii pot face donaţii pentru tânăra din Rovinari care are nevoie urgentă de o operaţie în Turcia.

Oficialii de la CSM Târgu Jiu s-au mobilizat să o ajute astfel pe Georgiana, făcând apel la spectatori să doneze bani pentru a ajuta: „Georgiana, o tânara de 34 de ani, mamă a unui copil de 11 ani, suferă de cancer avansat. Singura şansă la viaţă i-a fost dată de un spital din Turcia, ea având nevoie de 24000 de dolari pentru operaţie. Sâmbătă, de la ora 14:00 şi de la ora 16:00, vă aşteptăm la Sala Sporturilor să o ajutăm pe Georgiana cu cât poate fiecare”, au anunţat oficialii clubului primăriei precizând că la ambele meciuri intrarea va di liberă.

Cei care nu se vor afla la meciuri pot face donaţii pentru Georgiana, Asociaţiei Uniunea Femeilor din Gorj , asociaţie ce va fi prezentă la cele două meciuri de handbal cu urne mobile.

Vizualizări: 1,081

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: