Campioana Gorjului din 2022 a luat şi Cupa României

Stadionul Minerul din Motru a găzduit duminică finala celei de-a doua competiţii judeţene, Cupa României. Liderul la zi al campionatului, şi campioană a Gorjului deja în acest sezon, CSO Turceni a luat şi trofeul judeţean din Cupa României.

 În finala Cupei României din judeţul Gorj s-au întâlnit două dintre echipele cu tradiţie la nivel local, CSO Turceni, echipă care este deja campioană în acest sezon, chiar dacă se vor mai juca trei etape, şi Jiul Rovinari, formaţie care a avut evoluţii bune şi în acest sezon, şi care are ambiţii mari pentru viitor.

Echipa pregătită de Viorel Cojocaru a reuşit să se impună în finala de la Motru în faţa elevilor fostului pandur Ion Liţoiu cu scorul de 3-0. Golurile campionilor au fost marcate de Mainerici Alexandru, Lupu Sabin şi Unguru Daniel. „Felicitari învingătorilor, glorie învinșilor!”, a transmis AJF Gorj care s-a implicat în organizarea finalei de la Motru şi a mulţumit pentru sprijin primarului Cosmin Morega dar și clubului Minerul Motru.

Ambele trofee oferite de AJF Gorj, cupa pe care CSO Turceni deja a primit-o la Motru, dar şi trofeul de campioană, care se acordă după ultimul meci al sezonului, vor ajunge la Turceni în acest an. Formaţia locală va urma să joace în această vară în cea mai veche competiţie din România ce se va desfăşura într-un nou format începând cu sezonul 2022-2023.

Galerie foto





Vizualizări: 799

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: