Pandurii mai are de aşteptat după bani

Primăria Târgu Jiu nu va plăti cei peste 2 milioane de lei către CS Pandurii Târgu Jiu. Este vorba de cotizaţia de membru asociat a Consiliului Local, cheltuielile de judecată, dobânda şi indicele de inflaţie al debitului, bani pe care magistraţii Tribunalului Gorj au stabilit că trebuie achitaţi către clubul târgujian.

În urma somaţiei care a fost transmisă municipalităţii de executorul judecătoresc Constantin Cerbulescu şi a analizei făcute de responsabilii din primărie, s-a stabilit că în bugetul local pe 2018 nu sunt prevăzute sumele precizate în somaţie, dar şi că nu este posibilă o rectificare a bugetului cu cei peste 2 milioane de lei. De altfel, Direcţia Economică din cadrul primăriei va informa Consiliul Local despre răspunsul pe care îl va transmite executorului judecătoresc privitor la plata acestor bani. „Sumele n-au fost bugetate şi nu există posibilitatea ca la momentul acesta să rectificăm bugetul cu suma respectivă. Vedem la anul, suma este în discuţie. Am înţeles de la colegii de la Juridic că ne aflăm în instanţă, e contestat. Trebuia să facem această informare fiindcă au numit un executor judecătoresc şi trebuie să-i răspundem omului”, a declarat Narcisa Cristea, directorul economic al Primăriei Târgu Jiu.

Clubul Pandurii Târgu Jiu a dat în judecată toţi asociaţii care nu şi-au achitat indemnizaţiile către gruparea de fotbal. În primă instanţă, magistraţii au fost de partea lor şi au stabilit ca aceştia să achite banii. Asociaţii aşteaptă acum decizia finală a instanţei de judecată.

Vizualizări: 964

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: