Canabis cultivat la Arcani, printre roşii şi castraveţi

Cei trei tineri care marți seara au fost încătușați și acuzaţi de trafic de droguri au primit miercuri după-amiază mandate de arestare preventivă. Dosarul a fost instrumentat de procurorii DIICOT de la Târgu Jiu, aceştia reuşind să-şi vadă aprobată cererea de arestare preventivă pentru 29 de zile a suspecţilor pe care îi aveau în vizor de câteva zile.

„Admite propunerea. Dispune arestarea preventivă a inculpaţilor Ciucă Auraş Culiţă, Drăgulescu Adrian Alexandru şi Eftenoiu Grigore Ciprian, pe o perioadă de 29 zile, respectiv de la 14.08.2013 la 11.09.2013, urmând să se emită mandate de arestare preventivă pentru inculpaţi”, a decis instanţa.

Capul reţelei este considerat Adrian Alexandru Drăgulescu, student la facultatea de stomatologie de la Timişoara, originar însă din Gorj. El cultiva canabis la părinţii săi, acasă la Câmpofeni, pe raza comunei Arcani. Tânărul le spunea rudelor că plantele pe care le creştea cu mare grijă prin grădină, alături de roşii sau ardei, sunt unele „speciale”, pentru slăbit. Toată lumea l-a crezut până când mascaţii au bătut la poartă şi au început să inventarieze plantele de canabis. La inventar au ieşit peste 20 kg de plante verzi, suficient de mult cât cultivatorul să devină bogat. Un gram de plantă uscată se vinde pe piaţa neagră şi cu 50 de lei, ceea ce le-ar fi asigurat traficanţilor câştiguri substanţiale.

Vizualizări: 265

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: