Un incendiu a mistuit o casă de locuit din Bustuchin

O casă de locuit din satul Valea Pojarului al Comunei Bustuchin a ars ieri de dimineață ca o torță. Pompierii care au ajuns la fața locului au pierdut lupta cu flăcările și locuința a ars în totalitate.  Din fericire nu au existat victime omenești. Incendiul a pornit cel mai probabil de la o lumânare lăsată aprinsă.

Incendiul s-a produs din cauza a trei cetățeni aflați în stare de ebrietate. După ce au consumat alcool toată noaptea, aceștia s-au retras la locuința unui dintre ei, unde au continuat să consume alcool și să fumeze. Au uitat țigările și o lumânare aprinse și de aici a pornit focul care a cuprins întreaga locuință. Este vorba de o casă bătrânească. Aceasta a ars în totalitate. „Sunt cazuri sociale. Cel mai probabil acum vor veni la primărie să primească locuință. Sunt cunoscuți în comună pentru că toată ziua stau în baruri și consumă alcool, în loc să pună mâna să muncească”, a declarat Ion Ciocea, primarul comunei Bustuchin.

Zeci de pompieri au intervenit timp de 2 ore

La incendiu au intervenit două echipaje de pompieri de la Detașamentul Hurezani, un echipaj de la sonde, dar și pompierii voluntari din comună. Două ora s-au luptat pompierii cu flăcările, însă fără prea mari rezultate. Flăcările au mistuit cele două camere, un hol, textile și obiectele de mobilier. Pompierii au stabilit că incendiul s-a produs de la o flacără deschisă, mai exact de la o lumânare uitată aprinsă. Din fericire nu au existat victime omenești.

Vizualizări: 170

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: