Când anunță PSD candidatul pentru Primăria Târgu Jiu

În două săptămâni, social-democrații vor anunța ce candidați vor susține pentru alegerile locale din această vară. Cele mai așteptate nume sunt cele care privesc cele două municipii din județul Gorj. Nici la Târgu Jiu, nici la Motru, PSD nu are primar în funcție așa că încă face măsurători și mai prelungește suspansul până la sfârșitul acestei luni.

Mihai Weber, președintele PSD Gorj, a explicat că partidul a făcut studii în mai multe localități ca să afle numele candidatului cu cele mai mari șanse. În comunele pe care le conduc primari social-democrați, aceștia au prima șansă când vor fi desemnați candidații.

Pentru cele mai importante primării, PSD încă nu a anunțat pe mâna cui va merge. „Nu cred că vom depăși sfârșitul lunii ianuarie. Vom anunța toți candidații, nu numai la Târgu Jiu. Cei care sunt primari în funcție acum, cea mai mare parte, vor fi și în continuare candidații PSD pentru pozițiile respective. Mai avem de făcut câteva nominalizări în localitățile unde nu avem primari PSD. Printre aceste localități, se numără Târgu Jiu, Motru și celelalte localități. Ca să simplific, aș da termen sfârșitul lunii ianuarie. Ne-am propus să facem măsurători în mai multe localități”, a trasmis Mihai Weber.

Nume vehiculate au fost multe în rândul PSD privind un eventual candidat pentru primăria reședință de județ. Printre acestea, Adrian Tudor sau Ciprian Florescu. Chiar și Toni Greblă este luat în calcul pentru o candidatură la Târgu Jiu.

Weber s-a abținut să confirme ori să infirme zvonurile și a prelungit suspansul. „Niciodată nu e prea târziu. Mai avem câteva luni până la alegerile locale și avem timp suficient. Cred că nu e o mare problemă să mai ducem nivelul de așteptări, suspans până la sfârșitul lunii ianuarie”, a mai declarat liderul PSD Gorj.

Vizualizări: 1,348

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: