Când ar putea începe vaccinarea anti-Covid în Gorj

Cadrele medicale din Gorj se pot programa pentru a le fi administrat vaccinul anti-Covid. Cei din prima linie în lupta cu noul coronavirus ar putea fi vaccinați din 4 ianuarie, anul viitor.

Directorii spitalelor din Gorj urmează să fie instruiți despre modul în care funcționează platforma de vaccinare. Din primele date, primul vaccin va fi administrat în Gorj în data de 4 ianuarie. Până atunci, cei care vor dori să se vaccineze anti-Covid trebuie să își facă programare online.

„Am înțeles că din 4 ianuarie se va începe vaccinarea și la noi. Până atunci, se fac programările. Noi am făcut liste cu cei care doresc să se vaccineze. Le vom verifica din nou ca să vedem dacă sunt colegi care își doresc să se vaccineze, dacă sunt alții care nu voiau și acum vor să se vaccineze. Apoi vom începe să facem programările. Timp de cinci zile se va face vaccinarea”, a spus Constantin Tîrziu, managerul spitalului din Târgu-Cărbunești.

Nu se știe exact câți angajați din cadrul spitalului își doresc vaccinarea, dar Tîrziu a ținut să anunțe că el se va vaccina. „Nu pot să vă spun acum cifra exactă. Urmează să calculăm. Eu mă voi vaccina. Voi fi primul care face acest vaccin pentru că am încredere”, a mai spus Tîrziu.

Vizualizări: 1,779

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: