Când ar putea să reapară Pandurii pe harta fotbalului  

Fost președinte la Pandurii Târgu Jiu, Marin Condescu crede că echipa poate să reapară pe harta fotbalului românesc. Președintele cu care Pandurii a promovat în Liga 1, a devenit vicecampioană a României și a ajuns în grupele Europa League, este acum creditor al clubului.

Tribunalul Gorj a decis, pe data de 18 octombrie 2022, să deschidă procedura de faliment al clubului care a realizat o mare performanță în România, în sezonul 2012 – 2013 și care a reușit să se califice în grupele Europa League.

Fostul președinte crede că Pandurii ar putea să reapară pe harta fotbalului românesc, însă nu acum, ci după încheierea procedurii de faliment. „Pandurii o să apară, dar cât va dura falimentul nu va putea să apară cu actuala structură. Palmaresul și numele pot să fie foarte ușor rezolvate, marea problemă este cât va dura falimentul, pentru că din nou intrăm în procesele care nu depind de clubul de fotbal”, a explicat fostul oficial al clubului pentru sport.ro.  

Pandurii Târgu Jiu a retrogradat din Liga 1 după sezonul 2016-2017. Fostul președinte spune că nu se aștepta să se ajungă la faliment după ce echipa a retrogradat: „Nu, am crezut, având resursele financiare, că nu vor dura procesele atât de mult. Ar trebui să se observe că în această perioadă, pentru cluburile de fotbal, nu se poate interveni ca ele să se judece mai repede. Vă dau un singur exemplu, dosarul care ar fi terminat cu toate procesele și putea să se treacă la plata datoriilor de la masa credală s-a ținut pe 11 noiembrie 2022. Înalta Curte, din 2019, avea termen în 2022. Ce putea clubul să facă?”.

Pandurii a intrat în faliment având bani în cont după ce clubul câștigase un prim proces cu membrii asociați.

Vizualizări: 1,945

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: