CSM Târgu Jiu vrea să treacă în turul următor al Cupei României

CSM Târgu Jiu va lua startul în Cupa României, ediția 2022-2023, duminică, 8 ianuarie. În Turul 1 din Cupa României la handbal feminin, echipa pregătită de Liviu Andrieș și Andrei Enache va întâlni, pe teren propriu, SCM U Craiova.

Cele două echipe s-au duelat recent în campionat, iar gorjencele s-au impus clar, chiar în Polivalenta din Bănie. Conducerea clubului a stabilit ca prețul unui bilet la partida de duminică, 8 ianuarie, din Cupa României, care începe la ora 18.00, să fie același ca în campionat: 15 lei – intrare generală. Posesorii abonamentelor beneficiază de intrare gratuită.În ceea ce privește acest derby oltean din cupă, CSM Târgu Jiu și/a propus să treacă de echipa din Craiova. ”Ne interesează acest meci din Cupa României. Vrem să avem în continuare același parcurs, aceeași evoluție ca până acum și să-i învățam pe iubitorii de handbal din Târgu-Jiu cu meciurile bune și cu victoriile. Principalul obiectiv este acela de a ne califica mai departe, vrem să trecem în turul următor”, a declarat Liviu Andrieș la conferința de presă premergătoare acestei partide.

Chiar și în condițiile în care vrea să folosească jucătoare care au prins mai puține minute în Liga Florilor, principalul obiectiv pentru Liviu Andrieș este calificarea în următoare fază a cupei.

Vizualizări: 303

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: