Când începe școala de vară de la Novaci


Pentru al cincilea an, autoritățile din Novaci organizează școala de vară. Programul va începe din 4 iulie și se va desfășura până pe 26 august. Săptămâna viitoare, vor începe înscrierile. Copiii vor avea parte de diverse programe și cursuri de literatură, matematică, engleză, teatru sau ateliere de dans popular.

Luni 4 iulie, 2022, la Novaci încep cursurile Școlii de vară - 2022 pentru copiii, tinerii și adulții din orașul Novaci și din comunele vecine, pentru copiii veniți în vacanță la bunici și pentru toată lumea dornică a petrece activ timpul liber. Înscrierile la Școala de vară se fac la sediul Casei de Cultură Novaci pe baza unei cereri scrise. Vă așteptăm la Școala de vară cu dorința de a petrece vacanța mare frumos,  de a învăța lucruri noi, folositoare, de a ne implica în viața comunității, de a contribui la schimbarea mentalității celor din jur cu un singur scop, acela de a învăța să trăim frumos, activ și de a da o nouă față comunității”, a transmis Elena Basarabă, directorul Casei de Cultură din Novaci.

În program, se regăsesc ateliere de dans popular atât pentru începători, cât și pentru avansați. De asemenea, copiii vor avea șansa de a îmbunătăți limba engleză. Mai mulți artiști populari vor organiza diverse ateliere cu cei înscriși. Vor mai fi, de asemenea, și excursii de studiu și documentare în aer liber, dar și inițiere în arta teatrală, cursuri susținute voluntar de directorul Teatrului Dramatic din Târgu Jiu, Cosmin Brehuță. În plus, tinerii înscriși la școala de vară vor face și activități sportive.

Vizualizări: 454

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: