Ziua Drapelului, marcată în Târgu Jiu. Un secretar de stat a fost prezent la manifestări

Autoritățile locale și județene s-au reunit în această dimineață, în Piața Prefecturii din municipiul Târgu Jiu pentru a sărbători Ziua Drapelului. La eveniment a participat si secretarul de stat în Ministrul Afacerilor Externe, liberalul Andrei Novac.

Ziua de 26 iunie este una de mare însemnătate pentru poporul român. Astăzi se sărbătorește Ziua Drapelului. În Piața Prefecturii din municipiul Târgu Jiu a avut loc o ceremonie care a marcat momentul.

„Cel mai puternic simbol al identității naționale, Tricolorul este sărbătorit astăzi, de fiecare dintre noi, cinstind totodată memoria celor care s-au sacrificat pentru idealurile românești. Am participat la ceremonia închinată Drapelului Național alături de secretarul de stat al Ministerului Afacerilor Externe, Andrei Novac. Traversăm, de câțiva ani, o perioadă dificilă, marcată de incertitudini și conflicte, și este timpul să ne întărim încrederea în simbolurile unității naționale, în valorile pe care le-am păstrat cu sacrificii imense. Este timpul să reflectăm asupra acestor valori și mai ales asupra a ceea ce înseamnă Drapelul Național pentru noi: unitate! Să rămânem uniți și să ne protejăm identitatea națională așa cum au făcut-o înaintașii noștri, să transmitem exemplul lor generațiilor viitoare!”, a fost mesajul transmis de primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu.

Mesajul prim- ministrului a fost transmis de prefectul de Gorj, Marcel Iacobescu.
La eveniment au participat toți reprezentanții județului Gorj, dar și secretarul de stat, Andrei Novac.

Galerie foto


Vizualizări: 1,091

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: