Mesajul unui olimpic: Mulți oameni se plâng, puțini încearcă

Dacă vrem o țară "ca afară" este timpul să fim noi schimbarea! Este mesajul pe care îl transmite un elev din județul Gorj, olimpic ce a reușit performanța de a se califica la Olimpiada Asiatică de Fizică și la Olimpiada Europeană de fizică din anul 2023.


Alexandru Ștefan Ișfan este unul dintre cei mai buni elevi ai României, iar asta o dovedesc rezultatele obținute în toate competițiile la care a participat. El învață la Colegiul Național "Tudor Vladimirescu" din Târgu Jiu și este fiul fostului inspector școlar general, Ion Ișfan. În viitor se vede un renumit medic neurochirurg, iar viitorul îl vede în România.


"Foarte mulți oameni se plâng legat de politicieni, legat de oamenii care ne conduc și așa mai departe și foarte puțini oameni mai și încearcă să schimbe ceva. Eu nu am fost niciodată genul de persoană care să ia de bun tot ce zic oamenii că e greu, eu mereu am vrut să încerc. Nu știu dacă o să am și vreo reușită, dar eu vreau să încerc. Voi încerca pe cât de mult voi putea să rămân în sistemul de sănătate din România" , a afirmat Alexandru Ștefan Ișfan, la Televiziunea 1 Plus Tv.


Tânărul își dorește o carieră în medicină și speră că noile generații de medici vor reuși să schimbe viziunea oamenilor despre acest sistem care nu este văzut tocmai cu ochi buni.

Înclinația lui Ștefan Ișfan spre medicină vine de la mama lui, medic pediatru în cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu.

Vizualizări: 722

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: