Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Elev din Târgu Jiu, la Olimpiada Internațională de Lingvistică

Performanță remarcabilă pentru un elev din Târgu Jiu. Mihai Alexandru Bratu, elev al Colegiului Național "Tudor Vladimirescu", din municipiu, a reușit să se califice, pentru al doilea an la rând, la Olimpiada Internațională de Lingvistică. 

 

Anul trecut, s-a întors de la competiție cu medalia de aur. Nu este singura olimpiadă internațională la care s-a calificat. Va merge și la Olimpiada de Geografie unde se va întrece cu elevi din toată lumea. 

"Felicitări elevului nostru, Mihai-Alexandru Bratu, pentru calificarea, al doilea an consecutiv, la Olimpiada Internațională de Lingvistică! Medaliat cu Aur la Olimpiada Internațională de Lingvistică, ediția 2021 și cu Bronz în aprilie 2021 și Argint în aprilie 2022, la Asia Pacific Linguistics Olympiad, Mihai impresionează prin dăruirea sa extraordinară și caracterul unui adevărat lider. Felicitări și doamnei Cristina Goanţă, profesor coordonator! Anul acesta este calificat și la Olimpiada Internațională de Geografie! Succes, Mihai! Atât de mândri de performanțele tale", a transmis unitatea de învățământ.

Vizualizări: 944

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: