Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Când se deschide noul centru de vaccinare de la stadion

"De mâine, va funcționa încă un centru de vaccinare la Stadionul Municipal", a anunțat marți primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu.

"Având în vedere numărul tot mai mare de persoane care doresc să se vaccineze, am decis să amenajăm un nou spațiu în acest sens. Venim, astfel, în sprijinul cetățenilor și, totodată, am creat condițiile necesare pentru ca accesul la serviciile Primăriei Municipiului Târgu Jiu, în contextul noilor reguli impuse de autoritățile centrale, să se facă în condiții foarte bune. Am discutat din timp cu directorii instituției pentru a identifica și rezolva eventualele dificultăți ce s-ar putea ivi ca urmare a noilor reglementări", a mai menționat primarul din Târgu Jiu.

Vizualizări: 1,109

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: