Vaccinat, cu trei teste negative, dar cu Covid

Un gorjean a povestit pe pagina de socializare experiența pe care a avut-o cu boala de care am auzit cu toții în ultimul an, Covid-19.

Era duminică, 3 octombrie, când l-a apucat o tuse seacă, iar respirația a devenit din ce în ce mai grea. Fiind vaccinat în iunie, nu a fost îngrijorat de la început. “Duminică, 03.10.2021, o tuse seacă se porneste, iar respirația devine din ce în ce mai grea. Temperatura corpului urcă ușor la 38.7. Tot corpul intră într-o amorțeală, nu mai simt nimic! În mintea mea e haos, nu am cum să am Covid, doar sunt vaccinat din iunie. Fac 2 teste, surpriză, negative amândouă! Ce e de făcut? 112 am zis. Ei știu ce au de făcut! Am făcut cel de-al treilea test în ambulanță, NEGATIV!”, a relatat Adi B. pe pagina de socializare.

Și totuși, investigațiile de la spital au arătat că are Covid. “Saturația oscila între 82-87%. Am ajuns la Spital, unde mi s-a făcut CT din care reiese că sunt infectat cu SARSCoV2. Sunt transferat a doua zi la ”Pasarelă”. Tot personalul de aici, absolut TOT cu care am avut contact s-a purtat cu mine de parcă aș fi fost cea mai mare personalitate care le-a trecut pragul! EI SUNT EROII MEI!”, a scris gorjeanul pe pagina de socializare.

Acesta a avut numai cuvinte frumoase pentru cei care lucrează la secția Covid a spitalului din Târgu Jiu, mai ales că și mama lui, care a făcut o formă mai ușoară, a fost tratată la fel de bine.

Rămâne totuși întrebarea cât de bune sunt aceste teste rapide, folosite pe scară largă, dacă acestui gorjean i-au ieșit trei negative, el având o formă destul de gravă a bolii.

Galerie foto


Vizualizări: 6,075

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: