Când se va juca meciul Astra Giurgiu – Universitatea Craiova

La Universitatea Craiova a fost depistat un caz de Covid-19, iar un test a ieșit neconcludent. Acest lucru i-a făcut pe șefii fotbalului românesc să schimbe data la care se va juca meciul dintre Astra Giurgiu și gruparea din Bănie care va fi reprogramat săptămâna viitoare.

Lucian Pretorian, team-managerul celor de la Universitatea Craiova, a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus, iar testul efectuat de Cristiano Bergodi, tehnicianul italian din Bănie, a fost neconcludent, dar acesta a fost retestat şi a ieşit negativ.

Meciul Astra Giurgiu – Universitatea Craiova, programat sâmbătă, de la ora 21:00, s-a amânat după ce în rândul grupării din Bănie au fost descoperite cazuri de coronavirus. Chiar dacă s-ar dori disputarea meciului, aceasta nu este legală, deoarece, conform protocolului, cei de la Universitatea Craiova trebuie să fie testaţi din nou chiar sâmbătă, iar rezultatele se vor primi duminică. Cel mai probabil, partida din penultima etapă, Astra – Universitatea Craiova, se va disputa o dată cu jocul FCSB – CFR Cluj, pe 28 sau 29 iulie. „CFR Cluj - FC Botoșani și Astra Giurgiu - Universitatea Craiova vor fi programate ulterior în funcție de rezultatul testărilor. Pentru aceste două partide, lucrăm pe scenariile CFR Cluj - FC Botoșani să fie programat duminică, iar Astra Giurgiu - Universitatea Craiova, luni, marți sau miercuri, în funcție de rezultatul testărilor. De asemenea, pentru FCSB - CFR Cluj se lucrează pe scenariile ca meciul să fie programat miercuri sau joi”, a anunţat oficial LPF.

Universitatea Craiova se află pe locul 1 în clasamentul play-off-ului, cu 4 puncte în fața rivalilor de la CFR Cluj. Oltenii au 44 de puncte și au pierdut un singur meci în cele 8 etape jucate în play-off.

Vizualizări: 1,335

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: