Allen: Vreau să arăt că pot conduce o echipă bună

Conducătorul de joc Kevin Allen va evolua din nou la Târgu Jiu, pentru CSM Târgu Jiu, după ce jucase anterior la fosta echipă ACS. Acesta spune că ştie bine publicul de la Târgu Jiu şi că vrea să arate că poate conduce o echipă bună a campionatului.

Pivotul american Kevin Allen a semnat cu formația gorjeană CSM Târgu Jiu şi se pregăteşte să joace în Liga Naţională de Baschet Masculin. Allen se declară foarte încântat să joace din nou în fața fanilor de la Târgu Jiu și speră să facă un sezon bun cu noua echipă.

Jucătorul american a vorbit despre revenirea sa în România și obiectivul său la CSM în viitoarea ediție de campionat, explicând că era dator să revină pentru că a plecat la jumătatea sezonului: „Am ales să mă întorc deoarece mi-a plăcut baschetul pe care l-am jucat alături de antrenorul Claudiu Alionescu și echipa din Târgu Jiu. Am plecat la jumătatea primului meu sezon și am vrut să vin să joc un sezon complet. Sunt conștient că acum nivelul va fi unul foarte dur, dar așa este peste tot în Europa. Cred că vom avea suișuri și coborâșuri, dar atât timp cât lucrăm din greu la antrenamente și avem încredere în antrenor, vom face lucruri interesante împotriva tuturor, indiferent de echipă. Personal, vreau să arăt că pot conduce o echipă bună și voi fi un jucător și mai bun decât am fost data trecută. Sunt foarte încântat să joc din nou în fața fanilor de la Târgu Jiu și sper din inimă să fie un sezon minunat. Sper ca fanii să fie alături de noi și la bine și la greu, iar noi și vom da totul pe teren și îi vom face mândri”.

Baschetbalistul american are 25 de ani și a semnat pentru un sezon cu gruparea antrenată de Claudiu Alionescu. Aceasta a jucat și pentru ACS Târgu Jiu în sezonul 2018-2019.

Vizualizări: 237

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: