Pandurii mai are o lună de pregătire

A mai rămas o lună până la debutul noului sezon de Liga 2, timp în care antrenorul pandurilor, Călin Cojocaru, va avea misiunea de a face o nouă echipă. Conducerea clubului dă asigurări că pregătirea decurge normal şi că atmosfera este bună chiar dacă s-a schimbat jumătate din lot.

Pandurii Târgu Jiu a schimbat o mare parte din garnitura folosită sezonul trecut şi a adus foarte mulţi jucători noi. Mai mult de jumătate din fotbaliştii din lot sunt nou veniţi, iar gorjenii mai au la dispoziţie o lună pentru a omogeniza lotul. „Federaţia îşi propune să înceapă campionatul în perioada 22 – 27 august, să sperăm că totul va fi în regulă până atunci şi se va putea relua campionatul. Noi, în această perioadă, trebuie să fim cât mai profesionişti şi să facem o pregătire bună care să aducă jucătorii la un nivel care să facă faţă meciurilor de Liga 2”, a precizat directorul sportiv al pandurilor, Camilian Floroiu.

Acesta a precizat că s-a format deja un nou colectiv de jucători: „Este început de pregătire pentru un nou campionat şi este foarte multă activitate. Facem pregătire normal, jucătorii se simt bine şi se pregătesc bine, s-a format deja un nou colectiv, iar staff-ul tehnic pregăteşte echipa pentru începutul de campionat aşa cum prevede protocolul medical. Ne pregătim intens şi respectăm în procesul de pregătire acel protocol pe care federaţia şi Ministerul Sănătăţii l-au transmis către toate echipele care au reluat pregătirea. Am făcut câteva jocuri şcoală dacă le putem spune aşa, am încercat cu joculeţe mici în număr redus de jucători, să îmbinăm pregătirea fizică şi cu fotbalul. Nu putem să facem amicale decât dacă avem echipe, adversari, care se testează şi ei”.

Din lotul pe care l-a avut la pregătire şi sezonul trecut Călin Cojocaru au mai rămas la echipă Alexandru Opriţa, Alexandru Krupenschi, Andrei Şendroiu, Adrian Tănăsoiu, Horațiu Peia, Alexandru Cuţitoiu, Albert Cornicioiu, Leonard Gheorghe, Ludovic Erdhart, Cătălin Iovicin, Emmanuel Okeke, Borisav Zlataric şi Steven Goma. Ultimii patru nu au evoluat însă pentru Pandurii, ci doar s-au pregătit cu echipa pentru că nu au putut fi transferaţi.

Vizualizări: 559

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: