Când se vor acorda voucherele de vacanță angajaților din CE Oltenia

S-a stabilit când vor putea primi minerii și energeticienii voucherele de vacanță. În urma întâlnirii dintre sindicate și administrația companiei, s-a ajuns la concluzia că tichetele vor fi acordate începând cu luna viitoare până spre finalul anului angajaților care le vor solicita.

Voucherul de vacanță va fi în valoare de 2.300 de lei și fiecare angajat al companiei va beneficia de acesta. „Am discutat chestiunile legate de voucherele de vacanță pentru anul 2021 în sensul că noi avem un CCM în vigoare care ne obligă și pentru 2021 să asigurăm vouchere de vacanță tuturor salariaților în cuantum de 2300 de lei pentru fiecare salariat. Am stabilit că în februarie – noiembrie 2021, la solicitarea salariaților, se vor acorda aceste vouchere. Practic, împărțim pe o perioadă de zece luni acordarea acestor vouchere în funcție de necesitățile pe care le au colegii noștri”, a spus Ion Rușeț, consilier al Directoratului companiei, la Tele3.

În plus, în cadrul aceleiași întâlniri, s-au mai pus la punct și alte ajutoare pentru angajații bolnavi și nu numai. „Am abordat ajutoarele de care au nevoie colegii noștri care au diferite afecțiuni sau membri ai familiei cu afecțiuni foarte grave. Am avizat favorabil angajarea urmașilor la patru colegi care au decedat în ultimul semestru al anului 2019. Am analizat și programul de pregătire profesională pentru anul 2021, program de care beneficiază 6.200 de colegi urmând ca în ședința Comisiei de negociere să-l aprobăm pentru că este parte a Contractului Colectiv de Muncă”, a mai transmis Rușeț.

Următoarea ședință dintre sindicate și șefii companiei va avea loc în această săptămână.

Vizualizări: 5,520

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: