Rareș Bogdan atacă PSD și USR pentru... renunțarea la pensiile speciale

Toți parlamentarii USR vor demisiona marți, pentru a-și asigura alegătorii că nu vor putea cere pensii speciale. Legea le dă dreptul la pensii speciale doar parlamentarilor cu mandate întregi.

Chiar înainte de anunțul lui Dan Barna, președintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat la o televiziune că va demisiona în ultima zi de mandat, pentru a nu lua pensie specială.

Cum liberalii nu au de gând să dea astfel de semnale, au încercat să facă o asociere între cele două partide, pe care le acuză de populism. 

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, este cel care și-a asumat acest atac. „Mă supără însă, mă întristează, mă mâhnește faptul că într-un demers absolut politicianist, absolut propagandistic, absolut populist se alătură Partidul Social Democrat și Uniunea Salvați România. Cunosc bine Uniunea Salvați România, îi cunosc pe oamenii de acolo, îi știu pe mulți dintre ei, sunt oameni de bună credință și nu îmi place nici că ne atacă zi de zi, nici că nu cunosc Codul administrativ (...)”, a adăugat Rareș Bogdan.

Reaminim că guvernul PNL este cel care în pandemie a refuzat orice tăiere de drepturi la demnitari, deși milioane de români au fost în șomaj tehnic, iar unii bugetari au pierdut drepturi când au fost trimiși în telemuncă. (A.A.)

Vizualizări: 2,100

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: