Candidatul gorjean al USR PLUS va vota la Novaci

Alin Mituța, candidat al Alianței 2020 USR PLUS pe lista pentru alegerile europarlamentare și coordonator PLUS al regiunii SV Oltenia, va merge duminică, 26 mai, la ora 09.00, la Novaci, pentru a-și exercita dreptul la vot în localitatea de domiciliu.

"Candidatul nostru, repartizat la secția de vot 82 din satul Pociovaliștea, va fi însoțit de Bogdan Deleanu, candidat pe lista Alianței și coordonator PLUS în diaspora", arată un comunicat al formațiunii.

Românii au posibilitatea să voteze în orice secție de vot amenajată pentru alegerile europarlamentare în România sau în afara țării, însă candidații USR PLUS au stabilit de comun acord să meargă și să voteze acasă.

Alin Mituța a fost secretar de stat și director de cabinet al prim-ministrului Dacian Cioloș, după ce în prealabil fusese director de cabinet al șefului cancelariei premierului, Dragoș Tudorache. Înainte de cooptarea în guvernul Cioloș, a urmat o carieră de peste 10 ani în funcția publică europeană, lucrând pe rând la Consiliul Uniunii Europene, la Parlamentul European și la Comitetul Economic și Social European. Totodată, este co-fondator și fost director al Platformei România 100 și al think-tank-ului specializat în politici europene Europuls – Centrul de Expertiză Europeană. Are studii în afaceri europene la București și la Paris.

Vizualizări: 811

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: