Iordache: Supraveghetorii și directorii CE Oltenia vor fi destituiți

Declarații bombă făcute de liderul ALDE Gorj, Ion Iordache. Întreaga conducere a Complexului Energetic Oltenia va fi schimbată în scurt timp. Iordache susține că decizia se va lua în cadrul unei Adunări Generale a Acționarilor, iar pe ordinea de zi este destituirea Consiliului de Supraveghere și a Directoratului companiei.

Ion Iordache a explicat, în cadrul unei conferințe de presă, că toți șefii companiei energetice vor fi înlocuiți. Este o chestiune de zile până când directorii vor fi schimbați. „Este convocată AGA. Oficial, va fi convocată în Monitorul Oficial. Pe ordinea de zi va fi atragerea răspunderii Consiliului de Supraveghere, după care Directoratul și, automat, conform legii, când se atrage răspunderea pentru faptele pe care le-au făcut, vor fi și destituiți”, a spus Ion Iordache.

Noua conducere ar fi fost deja stabilită, a adăugat Iordache, iar cei care au tras în jos compania vor plăti pentru greșelile lor. „Urmează o nouă conducere care, sperăm noi, să fie ce trebuie și, așa cum am tras în nenumărate rânduri semnale de alarmă că lucrurile merg prost și că s-a fraudat compania, acum s-a dovedit și se va vedea în continuare ce urmează cu privire la cei care au făcut greșeli față de companie și față de justiție”, a încheiat liderul ALDE Gorj.

Vizualizări: 6,339

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: