Weber despre primarii liberali: Trebuie să-ți arăți recunoștința

Primarii ajutați de Guvern trebuie să-și arate recunoștința pentru PSD. Așa a explicat liderul PSD Gorj, Mihai Weber, prezența celor patru primari de la PNL și a celui de la ALDE, la întâlnirea cu Viorica Dăncilă. 

Mihai Weber susține că prezența celor cinci edili de la PNL și ALDE la întâlnirea PSD nu ar trebui să-i deranjeze pe șefii acestora. Mai mult decât atât, toți primarii ajutați de Guvern „trebuie să-și arate recunoștința într-un fel”.

„Prezența acelor primari n-ar trebui să deranjeze. Nu cred că trebuie să deranjeze pe cineva, ci să bucure. Pe anumite persoane le deranjează. Asta înseamnă n-au fost apropiați, că acei primari apreciază ce a făcut Guvernul pentru ei și atunci înseamnă că acei oameni care ar fi trebuit să-i coordoneze n-au fost un exemplu pentru primarii respectivi sau nu i-au sprijinit, nu i-au ajutat. Fiecare om se gândește, în primul rând, la responsabilitatea pe care o are din poziția respectivă. Dacă tu, ca primar, ești ajutat, sprijinit, trebuie să-ți arăți recunoștința într-un fel”, a declarat Mihai Weber.

Cei cinci primari nu au fost sancționați de partidele lor, dar nu este exclus să se întâmple asta după alegerile europarlamentare, dacă rezultatele vor fi proaste. (M.M.)

Vizualizări: 825

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: