Candidatul PNL oferă un zbor pentru o idee

Idee originală de campanie a candidatului PNL Gorj la președinția Consiliului Județean, Iulian Popescu. Acesta le oferă celor interesați șansa de a vedea municipiul Târgu Jiu de sus, dintr-un balon cu aer cald. Acțiunea va avea loc pe 22-23 august, în parcul de la Coloana Infinitului.

"Vouă, celor care ați uitat să sperați că și Gorjul se poate schimba, vă ofer un zbor cât mai sus, cu balonul cu aer cald. ”A «vedea» în depărtare este ceva, însă a ajunge acolo... este cu totul altceva”., spunea Constantin Brâncuși. De aceea, vă invit să vedem Gorjul dintr-o altă perspectivă, o privire de ansamblu, de la înălțime, mai aproape de cer, mai aproape de spirit, acolo unde se nasc visele", a transmis Iulian Popescu.

Zborul nu va fi gratuit, ci la schimb cu o idee. "Vă propun un zbor cu balonul cu aer cald, în schimbul celor mai inspirate vise și dorințe ale voastre pentru comunitate, vise pe care așteptăm să ni le transmiteți prin intermediul unei postări pe care o faceți aici", a scris Popescu la evenimentul organizat pe facebook. (A.A.)

Vizualizări: 1,612

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: