Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Lista PNL pentru CJ Gorj

Iulian Popescu, candidatul Partidului Național Liberal, și-a depus candidatura pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj. Acesta și-a prezentat și lista de consilieri.

Iulian Popescu este un om de afaceri din județul Gorj. Este fondatorul unei companii de soft, fiind promovat de PNL în Consiliul de Supraveghere din cadrul Complexului Energetic Oltenia.

Cei care se află pe lista de consilieri județeni sunt: Iulian Vasile Popescu, Claudiu Soare - medic, Dana Constantinescu - profesor, Alexandru Hortopan - arhitect, Iacobescu Marcel - manager de securitate, Gheorghe Grivei - economist, Denisa Șuță - director Muzeul Brâncuși, Constantin Popescu - salariat CEO, Gheorghe Mitescu - profesor și Eduard Berca - firmă de asigurări. Aceștia se află în primele 10 poziții, iar pe ultima, cu numărul 40, se află Cosmin Buzuloiu.

Vizualizări: 2,716

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: