Candidează la primărie pentru că nu are altă sursă de venit

S-a răzgândit și mai vrea încă un mandat. Este vorba despre primarul din Stănești, Stefan Blideanu. Acesta spune că în acest moment nu are o sursă de venit, iar salariul de primar îi este de ajutor. Un alt motiv pentru a se înscrie din nou pe lista privind alegerile locale din toamna acestui an este acela că nu a dus la bun sfârșit promisiunile făcute cetățenilor.

Ștefan Blideanu, primarul liberal al comunei Stănești își mai dorește încă un mandat. Tot acesta, în urmă cu doi ani, declara faptul că nu va mai candida, însă această decizie nu a rămas definitivă. Motivul răzgândirii este legat de salariu și de promisiunile pe care nu le-a dus până la capăt.

”O să candidez pentru încă un mandat de primar. Da, m-am răzgândit și candidez. Ce să fac, în acest moment alte surse de venit nu mai am și salariul de primar îmi prinde bine. De asemenea, un alt motiv este că am niște proiecte pe care trebuie să le duc la bun sfârșit. Timpul a fost destul de scurt și nu am reușit, măcar din toamna asta sau anul viitor voi reuși ce mi-am propus să fac pentru cetățeni. A fost primul mandat, cu lipsă de experiență, probleme de finanțare... Sper ca acum, cu partidul meu la guvernare, să primesc finanțare pentru proiectele pe care ceilalți mi le-au respins”, a spus primarul din Stănești, Ștefan Blideanu, la radio Infinit.


Blideanu a vorbit și despre cum o să arate campania electorală din toamna acestui an.
”Va fi o campanie urâtă ca și până acum. Unii au făcut campanie până acum, lucrează pe la spate, cu interesul să nu se facă treabă în comună și să nu se muncească în primărie. Sunt unele persoane lipsite de caracter care lucrează din umbră și pun piedici activității”, mai spune Blideanu.

Vizualizări: 5,450

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: