Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Cântă de Dragobete la Târgu Jiu. Intrare liberă!

Un spectacol de muzică populară la avea loc vineri, 22 februarie, la Muzeul Județean din Târgu Jiu.

Cursanții Școlii Populare de Artă din Târgu Jiu, coordonați de profesorul Ion Drăgan, vor cânta pentru cei prezenți la eveniment. “De drag, de Dragobete” este genericul minispectacolului oferit de Școala Populară de Artă Târgu Jiu cu ocazia sărbătoririi zilei de Dragobete, sărbătoarea iubirii după rit vechi. ”Această audiție este dedicată în exclusivitate iubirii și este susținută de cursanții clasei de canto muzică populară, coordonați de profesorul și interpretul Ion Drăgan, dar și de corepetitorul Eugen Tița”, a declarat Anamaria Alionescu, purtătorul de cuvânt al Școlii Populare de Artă din Târgu Jiu.

Evenimentul va avea loc începând cu ora 16:00. Sunt așteptați toți iubitorii cântecului popular gorjenesc, iar intrarea va fi liberă.

Vizualizări: 2,373

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: