Cantină din Gorj, sancționată de DSV

Inspectorii Direcției Sanitar Veterinare Gorj au efectuat o serie de controale în mai multe localități, fiind descoperite nereguli. În urma verificărilor, angajații instituției au acordat amenzi în cuantum de  peste 17.000 de lei.

Una dintre sancțiuni a fost acordată unei cantine, fiind vorba despre 1.200 de lei. Inspectorii DSV Gorj au descoperit faptul că produsele alimentare nu erau depozitate corespunzător.

”Am aplicat o amendă de 1.200 lei la o cantină, pentru depozitarea nesectorizată a produselor alimentare și pentru neinformarea consumatorilor cu privire la ingredientele cu potențial alergen”, transmite DSV Gorj.

De asemenea, amendată a fost și o persoană fizică, dar și conducătorul unui autoturism. ”Am mai aplicat o amendă în valoare de 10.000 lei unei persoane fizice, pentru deținerea de animale fără elemente de identificare. Totodată, o altă sancțiune de 6.000 lei a fost acordată conducătorului unui mijloc auto, pentru transportul animalelor vii cu un mijloc de transport neautorizat sanitar-veterinar”, a mai comunicat instituția.    

Controalele au avut loc în localitățile:  Bălănești, Bălești, Căpreni, Cătunele, Dănești, Glogova, Hurezani, Lelești, Logrești, Motru, Novaci, Rovinari, Runcu, Schela, Scoarța, Târgu-Cărbunești, Târgu-Jiu, Tismana, Țânțăreni și Văgiulești.

Vizualizări: 856

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: