Cantine private în cel mai mare spital din Gorj

Oficialii Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu au în plan să concesioneze trei spații din unitatea medicală pentru ca privații să facă acolo cantine pentru personalul din spital. Mai exact, cele trei spații au fost identificate deja în cele trei locații unde funcționează unitatea medicală: pe străzile Tudor Vladimirescu, Progresului și la spitalul de la Pasarelă.

Astfel că, în fiecare pavilion, o firmă va putea să-și deschidă cantină pentru angajații spitalului. În unitatea medicală, există bucătării, dar acolo este pregătită hrană doar pentru pacienți. Pe lângă aceștia, primesc mâncare și personalul care asigură gărzi în spital.

 „Vor fi zone pentru servit masa. Vedem cum va fi și cu prepararea. Cert este că angajații vor beneficia de servicii de masă contra cost. Prețurile le vor stabili cei care vor concesiona spațiile respective. La fiecare pavilion vom avea câte un spațiu pentru servirea mesei contra cost. Astfel, se va reduce semnificativ și ieșirea angajaților din unitatea medicală. Vedem cum va funcționa această facilitate. Cine va dori să mănânce va avea unde cât de curând. Noi nu le vom putea impune anumite prețuri celor care vor concesiona. Salariații vor alege dacă vor mânca sau nu acolo”, a declarat Dumitru Vienescu, managerul Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu, într-o emisiune la Tele3.

Vizualizări: 2,388

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sănătate:

Citește și: