Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Capitala a intrat în scenariul roșu

Capitala a intrat în scenariul roșu, după ce incidența cazurilor COVID a ajuns miercuri la 3,32 la mia de locuitori.

Incidența cazurilor de COVID în București a ajuns miercuri la 3,32 la mia de locuitori, în creștere față de ziua anterioară, când era de 2,97. Astfel, Capitala a intrat în scenariul roșu.

De la pragul de 3 la mie intră în vigoare criteriul ratei de vaccinare în rândul profesorilor și angajaților școlii pentru funcționarea cu prezență fizică. Dacă acest prag este sub 60%, elevii fac cursuri online, iar copiii de grădiniță stau acasă. Potrivit ministrului Educației, în București, din cele 655 de unități de învățământ, la ultima raportare 57 aveau rata de vaccinare a personalului sub 60%.

De asemenea, de la pragul de 3 la mie, restaurantele, cinematografele, sălile de fitness și alte activități mai pot funcționa până la maximum 30% din capacitate, notează digi24.ro. 

Vizualizări: 909

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: