Reușită mare pentru Halep la început de an

Simona Halep a câștigat primul titlul WTA pe tărâm australian sub privirile fostului său antrenor, Darren Cahill, sportiva noastră cucerind trofeul la "Melbourne Summer Set 1". Finala cu Veronika Kudermetova s-a încheiat în două seturi, scor 6-2, 6-3, după o oră și 14 minute. Este titlul cu nr. 23 din cariera fostei lidere a ierarhiei mondiale.

Competiția a fost una de categorie 250, turneul fiind unul pregătitor pentru Australian Open, primul Grand Slam al anului (17-30 ianuarie).

"A fost o plăcere să fiu aici, să joc în fața voastră aici. Vă mulțumesc pentru suportul vostru. Mulțumesc echipei mele. Nu e ușor să lucrați cu mine. Hai să continuăm cu victoriile. Îi multumesc și lui Darren Cahill că a fost aici. Chiar dacă nu mai e antrenorul meu, face parte din familia mea", a spus Simona Halep la finalul partidei câștigare cu Kudermetova.

În vârstă de 30 de ani, Simona Halep a câștigat până acum în carieră 23 de titluri, două dintre acestea fiind de Grand Slam (Roland Garros 2018 și Wimbledon 2019). Sportiva noastră a pierdut alte 18 finale.

Vizualizări: 658

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: