Căpitanul pandurilor, lovit la ochi şi la tâmplă

Pandurii a reuşit doar un punct sâmbătă în deplasarea de la Timişoara, scor 1-1 cu ASU Politehnica. Chiar în debutul jocului, în min. 8, căpitanul Denis Brînzan a fost lovit involuntar în tâmplă, fundaşul gorjenilor fiind semi-inconştient după lovitură. Medicii de pe ambulanţă i-au acordat mai întâi îngrijiri pe gazon, apoi o salvare l-a dus la spital. Meciul a fost reluat după cinci minute, Milos Draca înlocuindu-l pe Brînzan.

Denis Brînzan s-a prăbuşit pe gazon din minutul 8, după ce a fost lovit de Vidrăsan. Ambulanţa a intrat pe teren pentru a-i acorda îngrijiri. Fotbalistul a fost scos în afară, iar ulterior a venit o altă ambulanţă să-l preia. Prima salvare nu a putut pleca, deoarece nu era o ambulanţă de rezervă la teren.

Contactat de Digi Sport, Brînzan a povestit întreaga scenă horror. „Acum pare că sunt ceva mai bine, dar să vedem cum va fi dimineaţă. Cert este că m-am ales cu trei fracturi, una de piramidă nazală, una de pomete şi una de maxilar, aşa că vor urma trei operaţii. Mă doare, dar sper să trec cu bine peste acest moment”, a spus Brînzan. Căpitanul a spus că faultul nu a fost cu intenţie: „Ştiu că a fost o minge lungă spre portar, eu am sărit la cap pentru a degaja, moment în care am simţit o puternică lovitură în faţă şi m-am prăbuşit. Nu ştiu cine m-a lovit şi nici nu contează. Nu a fost un fault intenţionat”.

Chiar şi fără căpitan, gorjenii au marcat în minutul 15, după un contraatac purtat de Nsiah, care a trimis spre Daniel Pîrvulescu, iar olteanul a înscris.

Gorjenii au dominat prima repriză destul de clar şi au irosit ocazii importante. Dar, în minutul 24, timişorenii au reuşit egalarea după o fază la care Plămadă a fost blocat de doi adversari. Mingea a ajuns la Ignea, care a marcat din 6 metri.

După pauză, Pandurii a plecat pe contraatac, Nsiah trecând de câteva ori pe lângă golul victoriei. În min. 58,  Moussa Konate l-a faultat pe Schieb, iar apoi a şutat nervos în balon, primind al doilea cartonaş galben şi fiind eliminat. Pandurii a rămas în 10 oameni, iar pe final de meci timişorenii au înscris, dar golul a fost anulat pe motiv de offside.

Cu 25 de puncte acumulate în 18 etape, Pandurii rămâne pe locul 9. Miercuri, de la ora 14:00, gorjenii vor primi vizita celor de la „U” Cluj.

Rezultatele etapei

Petrolul Ploieşti - UTA Arad 2-2

CS Mioveni - ACS Poli Timişoara 1-1

FC Argeş - Academica Clinceni 1-0

Energeticianul - Metaloglobus Bucureşti 2-1

Aerostar Bacău - Sportul Snagov 0-2

Daco-Getica Bucureşti - Ripensia Timişoara 1-1

Luceafărul Oradea - Chindia Târgovişte 0-0

SSC Farul Constanţa - Dacia Unirea Brăila 2-0

ASU Politehnica Timişoara - Pandurii Târgu Jiu 1-1

Universitatea Cluj - CS Baloteşti: 0-0

Vizualizări: 832

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: