Capotă compară spitalul cu un salon de nunți: Zilnic, sunt trei nunți

“La mine, zilnic, sunt câte trei nunți de câte 600 de persoane!” Afirmația îi aparține managerului Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu. Gigel Capotă a folosit această “metaforă” neinspirată când a comparat unitatea medicală pe care o conduce cu un salon de nunți și s-a plâns de logistica ce stă în spatele meselor asigurate pacienților în fiecare zi.

Ca să scoată în evidență că se depune mult efort la spital pentru ca pacienții să fie bine îngrijiți, Gigel Capotă a vorbit despre munca ce stă în spatele meselor pe care le asigură unitatea medicală pacienților.

Sunt în jur de 600 de pacienți constant în spitalul din Târgu Jiu. Gigel Capotă a comparat situația cu o nuntă cu 600 de petrecăreți. „În spatele activității medicale, stă o întreagă logistică. De exemplu, știți ce înseamnă să faci o nuntă de 5-600 de persoane? Ce logistică trebuie să ai în spate? La minte, zilnic, sunt câte trei nunți de câte 600 de persoane. Dimineața, la prânz și seara. Și în spatele activității medicale, fiecare are rolul lui. Noi funcționăm bine. Ne-am închis cu excedent și am făcut lucruri bune care au început să se vadă”, a fost declarația lui Gigel Capotă, la Sud FM.

Spitalul Județean de Urgență are în jur de 1200 de angajați.

Vizualizări: 1,341

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: