Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Capră neagră, împușcată de braconieri români și austrieci

Doi cetățeni austrieci și doi români au fost prinși vineri după-amiază în Parâng, după ce au braconat o capră neagră, pe numele lor fiind deschis dosar penal. Jandarmii de la Postul Montan Parâng au fost cei care au făcut descoperirea respectivă.

În cursul zilei aceștia au observat o mașină cu numere străine circulând pe munte, iar după ce au făcut câteva verificări l-au contactat pe paznicul de vânătoare, care a comunicat că nu există autorizații de vânătoare emise pentru nimeni.

Ulterior, mașina a fost identificată pe drumul ce leagă județul Hunedoara spre Vâlcea, niciunul dintre bărbații aflați în autoturism neputând să ofere vreun document în baza căruia să justifice împușcarea caprei negre aflată în portbagaj.

Pe numele celor patru a fost deschis dosar penal, iar jandarmii au sesizat polițiștii cu privire la actul de braconaj pe care l-au descoperit, ancheta fiind preluată de IPJ Hunedoara.

Galerie fotoVizualizări: 3,498

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: