Caragea a pierdut procesul cu Clotilde Armand

Viorel Caragea, fostul șef al Poliției Gorj, a pierdut procesul intentat primăriței Sectorului 1 București, Clotilde Armand.

Caragea a cerut în instanță daune de 100.000 de euro, bani pe care voia să-i doneze spitalului de psihiatrie din Turceni. „Respinge acţiunea. Obligă reclamantul să plătească pârâtei suma de 2.500 lei cheltuieli de judecată. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare, care se depune la Tribunalul Gorj”, a decis, vineri, Tribunalul Gorj.

Scandalul a pornit odată cu intrarea lui Caragea în USR. Fostul șef de poliție nu a rezistat nici 24 de ore în partid, fiind nevoit să-și dea demisia, după acuzațiile lansate de Clotilde Armand. Fostul europarlamentar a cerut excluderea „polițistului lui Ponta” din USR, spunând că nu așa se face o „altfel de politică”.

Caragea a făcut pasul înapoi și a deschis proces în instanță, pentru „prejudiciul de imagine și suferințele psihice” provocate de Clotilde Armand. Sentința instanței poate fi atacată de către Caragea.

Acesta a câștigat recent, în prima instanță, procesul deschis împotriva liberalului Vasile Popeangă, de la care a obținut daune de 20.000 de lei, și asta după ce politicianul l-a numit „milițian” în timpul unei emisiuni radio.

Vizualizări: 11,666

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: