Caragea face chetă să cumpere un brad

Fostul candidat independent la Primăria Târgu Jiu, Viorel Caragea, își pune la bătaie o parte din pensia de fost ofițer de poliție și anunță că este dispus să se ocupe de amenajarea bradului din centrul orașului. Amenajarea bradului respectiv este o problemă în momentul de față, dat fiind scandalul pe care municipalitatea îl are cu ANAF și cu raportul prin care Fiscul le impută unor șefi din instituție sume mari de bani pentru iluminatul ornamental de acum câțiva ani. Bradul de anul trecut, devenit faimos în toată țara pentru că a costat 100.000 de euro, încă nu a fost scos de angajații primăriei pentru a fi instalat în centrul orașului și nimeni nu poate preciza o dată exactă la care se va proceda la aducerea lui aici.

Ca urmare, Caragea a preluat inițiativa și pe Facebook a anunțat că dorește să se ocupe de aducerea unui brad natural în centrul orașului. Dacă tot i-a criticat pe voluntarii care în weekend au plantat diverși arbori în Parcul Central, fostul șef al Poliției Județene anunță că, legal, va face demersurile pentru achiziționarea unui brad cu care gorjenii să se mândrească așa cum se mândresc sibienii cu bradul pe care îl au în centrul orașului. Costul bradului nu e unul ridicat, jumătate din sumă urmând să fie suportată de Caragea din bugetul propriu, adică din pensie, după cum a precizat acesta pe contul său de Facebook.

„Anunț pentru toți târgujienii: Ținând cont că până la această dată primăria nu a luat o decizie privind BRADUL din centrul orașului, mă ofer ca în cadrul legal și în ajutorul cetățenilor să achiziționez un brad cu înălțimea de 25-30 m. Prețul unui astfel de brad este aproximativ 2500 lei. Voi suporta 1500 lei din valoare și rog alți cetățeni care doresc pentru orașul nostru și copiii lor să ajute cu diferența de 1000 lei. Solicit primăriei să se ocupe de recepție, montaj și decorare pentru sărbători. Vă rog să distribuim pentru ca acest lucru să devină posibil. Atașat găsiți o poza cu bradul din Sibiu. Așa trebuie să arate și la Tg Jiu”, spune Caragea.

Vizualizări: 2,241

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: